Redactie

 
het Torenuurwerk verschijnt 4x per jaar en is het periodiek van de Stichting tot Behoud van het Torenuurwerk.
 
Redactie adres Kerklaan 59
2101 HL Heemstede
 
Hoofdredacteur D. Kerkvliet
tel. 023 -538 36 90
e-mail: redactie@torenuurwerk.nl
 
Redacteur L.A.A. Romeyn
Tel 0341 - 254265
e-mail: l.romeyn@torenuurwerk.nl

Wilt u ook een stukje schrijven in een volgende editie van het Torenuurwerk, stuur uw bijdrage dan vergezeld van geschikte foto's naar bovenstaand redactie-adres, per post of per e-mail.

Iedereen die het behoud van torenuurwerken een warm hart toedraagt is wat dat betreft welkom. U heeft bijv. een interessant torenuurwerk ontdekt bij u in de buurt of op vakantie, u heeft historisch of technisch onderzoek gedaan en komt tot interessante conclusies, u heeft een slimme remedie voor een bepaald uurwerkprobleem, er wordt een actie gestart om een torenuurwerk te behouden of te restaureren. Kortom onderwerpen genoeg.

Zo nodig assisteert de redactie u bij het schrijven, want dat lastig vinden mag geen belemmering zijn. Zelfs aan de hand van enkele ruwe aangevers kan een onderwerp door de redactie, in contact met u, verder worden ingevuld tot een geslaagd artikel.

 

Gelieve kopij, via e-mail, als bijlage in MS-Word aan te leveren met foto's apart als bijlage in JPG-formaat: in hoge resolutie met lage compressie of in TIFF-formaat.

.